Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fotowolk: WINKELS

20 april 2023 @ 09:30 12:00

Leuk dat je (weer) meeloopt! De fotowandeling van april laat je de winkelstraten van Nijmegen afstruinen naar mooie fotogelegenheden. In de stad is natuurlijk altijd iets te beleven! We starten lekker centraal op de markt voor de Waag en lopen via de Burchtstraat door de Marikenstraat naar de Molenpoort en via de Molenstraat en Plein ’44 naar de Lange Hezelstraat.

In de winkelstraten vind je meerdere leuke oefeningen om te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het combineren van winkelruiten met reflecties? Of het combineren van de kleur van een billboard met de kleur van een jas? Misschien hebben we geluk en heeft het net geregend: dat geeft heerlijke reflecties op de grond van het licht in de etalages. We gaan het allemaal meemaken tijdens deze wandeling.

De FOTOWOLK fotowandelingen zijn geen echte workshops, maar je leert er zo veel! Beroepsfotograaf Michiel Heijmans laat je anders naar je omgeving kijken. En door met een groep de stad te verkennen die je al zo goed kent, zie je elke wandeling weer nieuwe dingen!

We verzamelen deze maand op de Grote Markt voor restaurant De Waag. De wandeling begint om 9.30 uur en om 11.30 uur drinken we samen nog iets ter afsluiting.

Ik kan niet, maar hou me op de hoogte van toekomstige wandelingen

€12,50 inclusief koffie of thee