Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fotowolk: GEBOUWEN

25 mei 2023 @ 09:30 12:00

Leuk dat je (weer) meeloopt! Tijdens de fotowandeling van mei gaan we ons focussen op de gebouwen in de stad. Nijmegen heeft de meeste historie van alle steden in Nederland (ruim 2000 jaar!), en herbergt een mooie mix van oude en nieuwe bouwstijlen.

We wandelen door de Hessenberg en achter de Molenstraat door steegjes en over brede pleinen, op zoek naar mooie combinaties voor in onze foto’s. Voor een extra “touch” proberen we mooie structuren te vinden: heel strakke stenen met een rommelige begroeing, of juist dat ene standbeeld dat verstopt is tussen een wirwar aan bouwplaatshekken. Straatfotografie is zo divers!

Uiteraard kunnen we tijdens de wandeling alles toepassen wat we eventueel in eerdere wandelingen hebben geoefend (je hoeft daarvoor echt niet meegelopen te hebben, maar wie weet ben je inmiddels verslingerd aan de maandelijkse wandelingen):

  • Gelaagdheid
  • Lijnenspel
  • Het menselijke element
  • Reflecties

Ze komen allemaal samen in deze wandeling!

De FOTOWOLK fotowandelingen zijn geen echte workshops, maar je leert er zo veel! Beroepsfotograaf Michiel Heijmans laat je anders naar je omgeving kijken. En door met een groep de stad te verkennen die je al zo goed kent, zie je elke wandeling weer nieuwe dingen!

We verzamelen deze maand op de Ganzenheuvel, bij café De Blonde Pater. De wandeling begint om 9.30 uur en om 11.30 uur drinken we samen nog iets ter afsluiting.

Ik kan niet, maar hou me op de hoogte van toekomstige wandelingen

€12,50 inclusief koffie of thee