Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fotowolk: STATION

23 maart 2023 @ 09:30 12:00

Leuk dat je (weer) meeloopt! De fotowandeling van maart neemt je mee naar de drukkere plekken in de stad voor wat echte straatfotografie. Via het station en de Molenstraat laten we ons meevoeren naar Plein ’44 en alles wat we onderweg tegenkomen.

Mensen maken de stad, maar mensen fotograferen is ook spannender, toch? Door een fotografische weergave te maken van de plekken waar we heen gaan, kom je vanzelf dichter op je onderwerp. Let op: we gaan bij niemand de camera in het gezicht duwen, maar maken op gepaste afstand een beeld van de plek, waar de mensen die er rondlopen, wachten, roken, rennen dat beeld afmaken. Zonder mensen is de stad veel minder dynamisch!

De FOTOWOLK fotowandelingen zijn geen echte workshops, maar je leert er zo veel! Beroepsfotograaf Michiel Heijmans laat je anders naar je omgeving kijken. En door met een groep de stad te verkennen die je al zo goed kent, zie je elke wandeling weer nieuwe dingen!

We verzamelen deze maand op het Stationsplein voor het station in Nijmegen. De wandeling begint om 9.30 uur en om 11.30 uur drinken we samen nog iets ter afsluiting.

Ik kan niet, maar hou me op de hoogte van toekomstige wandelingen

€12,50 inclusief koffie of thee