Ga naar de inhoud

Aanmelden

Een fotowandeling van Fotowolk gaat door bij minimaal vier aanmeldingen. Regen en sneeuw zijn geen reden voor afmelding, daar kun je je op kleden en het levert weer eens andere foto’s op!

Verzamelen om 9.30 uur
Duur: ongeveer 2,5 uur
Kosten: 20 euro (inclusief koffie of thee)

Elke fotowandeling heeft een thema. Dit wordt aan het begin van de wandeling meegegeven. Door tijdens de wandeling op het specifieke thema te focussen, beleef je de stad op een nieuwe manier. Je ziet dingen die je normaal niet ziet, en gaat daardoor andere foto’s maken.

Tijdens de wandeling kun je uiteraard alle fotografievragen stellen die je wilt. Michiel Heijmans is een professionele fotograaf die je in begrijpelijke woorden kan uitleggen hoe je jouw fotografie naar het volgende niveau kunt brengen.

WORKSHOP Straatfotografie
Als de fotowandeling naar meer smaakt, of je bent sowieso op zoek naar een workshop straatfotografie, is dit een aanrader!
Voor meer informatie, kijk op Michielheijmans.com

Kleine lettertjes: Bij afmeldingen meer dan 48 uur van te voren wordt je tegoed verplaatst naar een volgende wandeling. Bij afmeldingen binnen 48 uur voor de wandeling of eerder afbreken van de wandeling wordt geen restitutie of verplaatsing verleend. Bij redenen buiten je macht overleggen we eventueel.