Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fotowolk: PARKEN

16 februari 2023 @ 09:30 12:00

Leuk dat je (weer) meeloopt! De fotowandeling van februari voert je door de urban jungle die Nijmegen ook kan zijn. Nu eens niet de stenen, maar we gaan juist naar de parken in Nijmegen! We beginnen bij het Valkhofpark met zijn schitterende uitzicht op de Waalbrug, en eindigen via het Kronenburgerpark, als bezongen door Frank Boeijen.

Tijdens de wandeling focussen we op gelaagdheid. Hoe kunnen we nu de stad fotograferen vanuit de natuur in het park. Of juist het park in al zijn facetten? Door gelaagdheid in je foto te gebruiken, maak je diepte en wordt je foto een stuk interessanter. Na deze wandeling weet je hoe je gelaagdheid kunt gebruiken om een minder platte weergave van je stad of omgeving te maken.

De FOTOWOLK fotowandelingen zijn geen echte workshops, maar je leert er zo veel! Beroepsfotograaf Michiel Heijmans laat je anders naar je omgeving kijken. En door met een groep de stad te verkennen die je al zo goed kent, zie je elke wandeling weer nieuwe dingen!

We verzamelen deze maand bij de trappen bij Museum Valkhof, Kelfkensbos 59, Nijmegen. De wandeling begint om 9.30 uur en om 11.30 uur drinken we samen nog iets ter afsluiting.

Ik kan niet, maar hou me op de hoogte van toekomstige wandelingen

€12,50 inclusief koffie of thee