Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fotowolk: Licht & Schaduw

22 juni 2023 @ 09:30 12:00

Leuk dat je (weer) meeloopt! In juni hopen we op mooi weer, dus tijdens deze wandeling gaan we op zoek naar contrasten, naar licht en schaduw! We bezoeken mijn lievelingsplek in Nijmegen: het gebied bij de Snelbinder en het gebouw van Loetje / De Gelderlander. Dit gebied leent zich meer dan uitstekend voor mooie silhouetten en schaduwpartijen. Mocht je al eens met me door dat stukje Nijmegen hebben gelopen, dan weet je hoe mooi het daar kan zijn. Natuurlijk stappen we ook tijdens deze wandeling nog een stukje door de stad, met de nadruk op het gebied tussen de Waalkade en de Lange Hezelstraat.

Tijdens de wandeling is er uitgebreid ruimte om van gedachten te wisselen over stadsfotografie. Hoe maak je nu zo’n silhouet, of kun je het beste een doorgangetje fotograferen? Wat is een mooie compositie en wat voor een dingen kunnen je helpen een mooie foto te zien en maken? Zomaar wat dingen waar we het over kunnen hebben – roep maar!

De FOTOWOLK fotowandelingen zijn geen echte workshops, maar je leert er zo veel! Beroepsfotograaf Michiel Heijmans laat je anders naar je omgeving kijken. En door met een groep de stad te verkennen die je al zo goed kent, zie je elke wandeling weer nieuwe dingen!

We verzamelen deze maand op het Joris Ivensplein, voor cafetaria De Hezelpoort. De wandeling begint om 9.30 uur en om 11.30 uur drinken we samen nog iets ter afsluiting.

Ik kan niet, maar hou me op de hoogte van toekomstige wandelingen

€12,50 inclusief koffie of thee