Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fotowolk: Van drukte naar rust

23 november 2023 @ 09:30 12:00

Leuk dat je (weer) meeloopt! November. Vorig jaar was het 8 graden op deze dag. Je kunt er geen peil op trekken. Wat we wel zeker weten, is dat we vandaag gaan fotograferen op de drukke en een rustige plek. We lopen van Station Nijmegen naar het Kronenburg Park. Mochten we tijd over hebben, duiken we nog even de nieuwbouw van de Hessenberg in.

Als thema nemen we deze maand dus “Drukte en rust”. De uitdaging die ik je graag meegeef, is om de rust te fotograferen bij het station en de drukte op te zoeken in het park. Of dat nu een reiziger is die alleen in een hoekje zit of een groep duiven die kabaal maken, dat laat ik helemaal aan jou over.

De FOTOWOLK fotowandelingen zijn geen echte workshops, maar je leert er zo veel! Beroepsfotograaf Michiel Heijmans laat je anders naar je omgeving kijken. En door met een groep de stad te verkennen die je al zo goed kent, zie je elke wandeling weer nieuwe dingen!

We verzamelen deze maand op het plein voor Station Nijmegen. De wandeling begint om 9.30 uur en om 11.30 uur drinken we samen nog iets ter afsluiting bij café De Blonde Pater.

€12,50